Obavjesti o privatnosti

Sigurnost podataka

Dobro došli na Ulla Popken Bosna i Hercegovina!

Drago nam je što ste posjetili našu web stranicu i hvala Vam što pokazujete interes za naš brend iproizvode. Pri korištenju naše web stranice, veoma nam je bitno da je Vaša privatnost zaštićena. Molimo da obratite pažnju na sljedeće:


Anonimnost podataka

Možete posjećivati našu web stranicu bez otkrivanja ličnih podataka. Dobijamo samo informacije od Vašeg internet provajdera, web stranice s koje ste nas posjetili i ostalih Ulla Popken web stranica. Takve informacije koristimo isključivo za evaluaciju i statistiku. Vi kao individualni korisnik ostajete anonimni.


Analiza i evaluacija ličnih podataka

Lični podaci se analiziraju samo ukoliko ih ustupite radi:

– sklapanja ugovora;

– učestvovanja u anketi;

– registracije za lično orijentisane usluge.

U sklopu navedenih usluga, Vaši podaci o registraciji se mogu koristiti za izradu personaliziranih prijedloga kupovine, analizu tržišta i elektronske servise prilagođene Vašim potrebama. Gore navedene radnje će isključivo biti poduzete, ukoliko se Vi složite da se Vaši podaci interno koriste u te svrhe. Uz to, formiramo profil kupca za Vas, kako bi Vam pružili oglase koji su individualno prilagođeni Vašim specifičnim interesima. Podaci se šalju u šifrovanoj formi, kako bi spriječili zloupotrebu od trećih lica.


Izvoz podataka van Bosne i Hercegovine

Podaci koje prikupimo neće biti izvezeni van Bosne i Hercegovine.


Korištenje i prosljeđivanje ličnih podataka

Podaci prikupljeni pri posjeti web stranica u vlasništvu Tiffany d.o.o. se koriste samo za obradu Vaših narudžbi i upita. U sklopu pružanja usluga Tiffany d.o.o., Vaši podaci o registraciji se mogu koristiti za izradu personaliziranih prijedloga kupovine, analizu tržišta i elektronske servise prilagođene Vašim potrebama. Te radnje se, međutim, poduzimaju samo uz Vašu saglasnost. Vaši lični podaci neće biti proslijeđeni trećim licima. Vaša saglasnost, razumije se, može biti povučena u svakom trenutku.


Vanjske poveznice

Kako bi Vam pružili optimalan protok informacija, na našoj stranici možete pronaći poveznice (web stranice) koje su u vlasništvu trećih lica. S obzirom da takve poveznice nisu uvijek označene kao takve, skrećemo Vam pažnju da su takve poveznice vanjske i da Tiffany d.o.o. ne preuzima odgovornost sa dizajn i sadržaj tih stranica. Ne možemo garantovati zaštitu ličnih podataka pri posjeti, gore navedenih, vanjskih stranica.


Dodatne informacije i kontakt

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa sigurnošću podataka na Ulla Popken Bosna i Hercegovina, molimo da naskontaktirate.

Ukoliko više ne želite primati poruke sa informacijama o Ulla Popken proizvodima i uslugama, možete se odjaviti OVDJE. Uz to, u svakom e-mail-u koji Vam bude poslan, biti će detaljno objašnjen postupak odjave.

Također nas možete kontaktirati na:

Tiffany d.o.o.
Zmaja od Bosne 7
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 592 465